Voice To Text Dansk

Add Punctuation

Say Insert
1
2 ↲↲
3 '
4 :
5 ,
6
7
8 !
9
10 .
11 ?
12 ;
13 *
14 ^
15 =
Text to speech (TTS) Read your text Notes in audio format
Tips: Select your language, rate adjust the speed of the selected voice will speak your transcribed text while the pitch governs how high or low the voice speaks.

Online Free Voice To Text in Dansk


Stemme til tekst eller tale til tekst er et online talegenkendelsessystem. Nu gør du ikke skal du skrive med dit tastatur, du bare skriver med en dikation eller tale. Det er hurtigere end at skrive. Dette system vil være nyttigt for forfatteren, bloggeren og forfatteren. Du skal tilslutte en mikrofon til systemet og diktere og vores system konverterer din stemme til tekst i realtid uden omkostninger. Med dette system kan du kan skrive bøger, blogindlæg, artikler og endda gemme direkte i Microsoft word-format. Selv du kan skrive en e-mail og send e-mail gennem vores system.

Vi respekterer privatlivets fred, så du behøver ikke bekymre dig om at stjæle dine data, fordi dine data gjorde ikke gemme på serveren. Alle data gemmes i din computers hukommelse.

Instruktioner til brug af stemme til tekst

Tilslut først en højkvalitetsmikrofon til din pc (hvis du har en indbygget mikrofon det kan være godt nok).

Trin du skal følge

  • 1. Klik på mikrofonen
  • 2. Popup åbner klik for at tillade webstedet at lytte til din mikrofon. Klik på "Tillad". Denne popup er kun åben en gang. Når du har givet tilladelse, vises den ikke igen.
  • 3.Begynd at diktere. Tal langsomt og tydeligt. Plads mellem dine ord og understrege korrekt diktion til det bedre resultater.

De mest almindelige årsager til fejl er:

  • 1. Mikrofonen er ikke tilsluttet korrekt eller hardwareproblem med mikrofonen
  • 2. Vores hjemmeside understøttes kun den nyeste Google Chrome-browser.
  • 3. Tilladelse til at lytte er ikke givet
  • Chrome lytter til den forkerte mikrofon
  • 4. For at løse de sidste 2 problemer skal du klikke på det lille kameraikon i browserens adresselinje (vises, når du har klikket på mikrofonen) og der indstiller tilladelsen til Tillad voicetotext.org og vælg korrekt mikrofon fra rullelisten.

Hvem kan få gavn af det?

Enhver, der er træt eller tungt skrivearbejde (såsom forfatter og forfatter) af alm. tasteindtastning kan være nyttigt for voicetotext.org. Det er også nyttigt for specifikke mennesker, der har nogle fysisk tilstand eller på grund af aldersproblem.

Hvad er talegenkendelse?

Et talegenkendelsesværktøj er et stykke tale-til-tekst-software eller online tale genkendelsesværktøj, der er designet til at tilbyde en realtidstransskription af en direkte diktat med din stemme. Disse typer værktøjer kræver ikke nogen skrivning eller fysisk anstrengelse som at skrive eller skrive. De opererer udelukkende baseret på brugerens stemme og derefter tilbyde en udskrevet version af den diktat.

Ofte stillede spørgsmål ?


Hvordan kan jeg skrive med min stemme?

Du kan skrive med din stemme ved at åbne vores voicetotext.org-værktøj. Klik på "Mic icon", giv adgang til din mikrofon, og du vil begynde at transskribere din stemme til tekst.

Hvordan kan jeg aktivere stemme til tekst?

For at slå stemme til tekst skal du blot trykke på knappen "Mic icon", tillade systemet at registrere og give adgang til din mikrofon. Så kan du begynde at tale højt. Systemet vil høre, hvad du siger og skriver automatisk ordene på skærmen.

Hvad betyder stemmeskrivning?

Stemmeskrivning betyder, at du kan skrive noget tekst ved at bruge din lyd eller stemme i stedet for ved hjælp af dit tastatur eller pen. At bruge din stemme i stedet for dit tastatur hjælper med at undgå stavefejl og ineffektivitet.

Hvad er tale til tekst-teknologi?

Tale til tekst-teknologi konverterer talte ord til tekst. Konverteringen fra din lyd til tekst sker samtidigt og hjælper dig med at skrive hurtigere og undgå tastefejl og evt distraktioner.