Voice To Text Romanian (Română)

Add Punctuation

Say Insert
1
2 ↲↲
3 '
4 :
5 ,
6
7
8 !
9
10 .
11 ?
12 ;
13 *
14 ^
15 =
Text to speech (TTS) Read your text Notes in audio format
Tips: Select your language, rate adjust the speed of the selected voice will speak your transcribed text while the pitch governs how high or low the voice speaks.

Voice To Text gratuit online în limba română


Voce în text sau vorbire în text este un sistem online de recunoaștere a vorbirii. Acum nu o faci trebuie să tastați cu tastatura, trebuie doar să tastați printr-o dicație sau vorbind. Este mai rapid decât metoda de tastare. Acest sistem va fi de ajutor pentru autor, blogger și scriitor. Trebuie să conectați un microfon la sistem și dicta și sistemul nostru vă transformă vocea în text în timp real, fără nicio taxă. Cu acest sistem, tu poate scrie cărți, postări pe blog, articole și chiar salva direct în format Microsoft Word. Chiar și tu poți scrie un e-mail și trimite e-mail prin sistemul nostru.

Respectăm confidențialitatea, așa că nu trebuie să vă faceți griji să vă furați datele, deoarece datele dvs. nu salvați pe server. Toate datele salvate în computerul dvs. captează memoria.

Instrucțiuni pentru a folosi vocea la text

În primul rând, conectați un microfon de înaltă calitate la computer (dacă aveți un microfon încorporat ar putea fi suficient de bun).

Pași de urmat

  • 1.Faceți clic pe microfon
  • 2.Se va deschide o fereastră pop-up faceți clic pentru a permite site-ului web să vă asculte microfonul. Faceți clic pe „Permite”. Această fereastră pop-up este deschisă numai o dată. După ce permiteți, nu se va afișa din nou.
  • 3.Începeți să dictați. Vorbeste incet si clar. Spațiază-ți cuvintele și subliniază dicția corectă pentru mai bine rezultate.

Cele mai frecvente cauze ale eșecurilor sunt:

  • 1. Microfonul nu este conectat corect sau Problemă hardware cu microfonul
  • 2. Site-ul nostru web este compatibil numai cu cel mai recent browser Google Chrome.
  • 3. Permisiunea de a asculta nu este acordată
  • Chrome ascultă microfonul greșit
  • 4.Pentru a remedia ultimele 2 probleme, ar trebui să faceți clic pe pictograma mică a camerei din bara de adrese a browserului (va apărea după ce faceți clic pe microfon) și acolo setați permisiunea Permite voicetotext.org și alegeți microfonul corect din lista derulantă.

Cine poate beneficia?

Oricine este obosit sau care scrie greoi (cum ar fi autorul și scriitorul) tastarea tastelor ar putea găsi voicetotext.org util. De asemenea, este util pentru anumite persoane care au unele condiție fizică sau din cauza unei probleme de vârstă.

Ce este recunoașterea vorbirii?

Un instrument de recunoaștere a vorbirii este un program de conversie a vorbirii în text sau a vorbirii online instrument de recunoaștere, care este conceput pentru a oferi o transcriere în timp real a unei dictate live cu vocea dvs. Aceste tipuri de instrumente nu necesită nici un fel de tastare sau efort fizic, cum ar fi tastarea sau scrierea. Ei operează exclusiv pe baza vocii utilizatorului și apoi oferă o versiune tastată a acelei dictaturi.

Întrebare frecventă?


Cum pot scrie cu vocea mea?

Puteți tasta cu vocea deschizând instrumentul nostru voicetotext.org. Faceți clic pe „pictograma Mic”, acordați accesul la microfon și veți începe să vă transcrieți vocea în text.

Cum pot activa vocea în text?

Pentru a activa vocea în text, trebuie doar să apăsați pe butonul „pictogramă microfon”, permiteți sistemului să înregistrați-vă și acordați acces la microfon. Apoi poți începe să vorbești tare. Sistemul vă va auzi spun și scrie automat cuvintele pe ecran.

Ce înseamnă tastarea vocală?

Tastarea vocală înseamnă că puteți introduce ceva text folosind sunetul sau vocea în loc de folosind tastatura sau stiloul. Utilizarea vocii în loc de tastatură ajută la evitarea greșelilor de ortografie și ineficiențe.

Ce este tehnologia vorbire în text?

Tehnologia vorbire în text convertește cuvintele rostite în text. Conversia de la dvs sunet la text se realizează simultan și vă ajută să scrieți mai rapid și să evitați erorile de tastare și eventuale distrageri.