Voice To Text Swedish (Svenska)

Add Punctuation

Say Insert
1
2 ↲↲
3 '
4 :
5 ,
6
7
8 !
9
10 .
11 ?
12 ;
13 *
14 ^
15 =
Text to speech (TTS) Read your text Notes in audio format
Tips: Select your language, rate adjust the speed of the selected voice will speak your transcribed text while the pitch governs how high or low the voice speaks.

Online gratis röst till text på svenska (svenska)


Röst till text eller tal till text är ett system för taligenkänning online. Nu gör du inte det behöver du skriva med ditt tangentbord, du bara skriver med en dikation eller talar. Det är snabbare än att skriva. Detta system kommer att vara till hjälp för författaren, bloggaren och skribenten. Du måste ansluta en mikrofon till systemet och diktera och vårt system konverterar din röst till text i realtid utan kostnad. Med detta system kan du kan skriva böcker, blogginlägg, artiklar och till och med spara direkt i Microsoft word-format. Till och med du kan skriva ett e-postmeddelande och skicka e-post via vårt system.

Vi respekterar integritet så att du inte behöver oroa dig för att stjäla din data eftersom din data gjorde det inte spara på servern. All data sparas i din dators minne.

Instruktioner för hur du använder röst för att skicka sms

Anslut först en högkvalitativ mikrofon till din dator (om du har en inbyggd mikrofon det kan vara bra nog).

Steg att följa

  • 1.Klicka på mikrofonen
  • 2.Popup öppnas klicka för att låta webbplatsen lyssna på din mikrofon. Klicka på "Tillåt". Denna popup är endast öppen en gång. När du har tillåtit kommer det inte att visas igen.
  • 3.Börja diktera. Tala långsamt och tydligt. Utrymme dina ord och betona korrekt diktion för bättre resultat.

De vanligaste orsakerna till fel är:

  • 1. Mikrofonen är inte korrekt ansluten eller maskinvaruproblem med mikrofonen
  • 2. Vår webbplats stöds endast den senaste webbläsaren Google Chrome.
  • 3. Tillstånd att lyssna inte beviljat
  • Chrome lyssnar på fel mikrofon
  • 4.För att åtgärda de två senaste problemen bör du klicka på den lilla kameraikonen i webbläsarens adressfält (kommer att visas när du klickar på mikrofonen) och ställ in behörigheten till Allow voicetotext.org där och välj rätt mikrofon från rullgardinsmenyn.

Vem kan dra nytta av det?

Alla som är trötta eller tunga skrivarbete (som författare och författare) av vanliga Att skriva tangenter kan vara användbart för voicetotext.org. Det är också användbart för specifika personer som har några fysisk kondition eller på grund av åldersproblem.

Vad är taligenkänning?

Ett taligenkänningsverktyg är ett stycke tal-till-text-programvara eller onlinetal igenkänningsverktyg, som är utformat för att erbjuda en realtidstranskription av en diktering med din röst. Dessa typer av verktyg kräver ingen skrivning eller fysisk ansträngning som att skriva eller skriva. De verkar enbart baserat på användarens röst och sedan erbjuda en utskriven version av det diktatet.

Vanliga frågor ?


Hur kan jag skriva med rösten?

Du kan skriva med din röst genom att öppna vårt verktyg voicetotext.org. Klicka på "Mic icon", ge åtkomst till din mikrofon så börjar du transkribera din röst till text.

Hur kan jag aktivera röst för text?

För att aktivera röst till text trycker du bara på knappen "Mic icon", låt systemet registrera och ge åtkomst till din mikrofon. Du kan sedan börja prata högt. Systemet kommer att höra vad du säger och skriver automatiskt orden på skärmen.

Vad betyder röstinmatning?

Röstinmatning innebär att du kan skriva lite text genom att använda ditt ljud eller din röst istället för med tangentbordet eller pennan. Att använda din röst istället för ditt tangentbord hjälper till att undvika felstavningar och ineffektivitet.

Vad är tal till text-teknik?

Tal till text-teknik omvandlar talade ord till text. Konverteringen från din ljud till text görs samtidigt och hjälper dig att skriva snabbare och att undvika skrivfel och eventuella distraktioner.