Voice To Text Norwegian

Add Punctuation

Say Insert
1
2 ↲↲
3 '
4 :
5 ,
6
7
8 !
9
10 .
11 ?
12 ;
13 *
14 ^
15 =
Text to speech (TTS) Read your text Notes in audio format
Tips: Select your language, rate adjust the speed of the selected voice will speak your transcribed text while the pitch governs how high or low the voice speaks.

Online gratis stemme til tekst på norsk


Stemme til tekst eller tale til tekst er et nettbasert talegjenkjenningssystem. Nå gjør du ikke det trenger å skrive med tastaturet, du bare skriver med en dikasjon eller tale. Det er raskere enn skrivemetoden. Dette systemet vil være nyttig for forfatteren, bloggeren og skribenten. Du må koble en mikrofon til systemet og diktere og systemet vårt konverterer stemmen din til tekst i sanntid uten kostnad. Med dette systemet kan du kan skrive bøker, blogginnlegg, artikler og til og med lagre direkte i Microsoft Word-format. Selv du kan skrive en e-post og send e-post gjennom systemet vårt.

Vi respekterer personvernet slik at du ikke trenger å bekymre deg for å stjele dataene dine fordi dataene dine gjorde det ikke lagre på serveren. Alle dataene lagres i datamaskinens fangstminne.

Instruksjoner for hvordan du bruker stemmen til å sende tekstmeldinger

Koble først en høykvalitetsmikrofon til PC-en din (hvis du har en innebygd mikrofon det kan være bra nok).

Trinn å følge

  • 1.Klikk på mikrofonen
  • 2. Popup vil åpne klikk for å la nettstedet lytte til mikrofonen din. Klikk "Tillat". Denne popupen er kun åpen en gang. Etter at du har gitt tillatelse, vises den ikke igjen.
  • 3. Begynn å diktere. Snakk sakte og klart. Plasser ordene dine og fremhev riktig diksjon for bedre resultater.

De vanligste årsakene til feil er:

  • 1. Mikrofonen er ikke riktig tilkoblet eller maskinvareproblem med mikrofonen
  • 2. Nettstedet vårt støttes kun den nyeste Google Chrome-nettleseren.
  • 3. Tillatelse til å lytte ikke gitt
  • Chrome lytter til feil mikrofon
  • 4. For å fikse de to siste problemene, bør du klikke på det lille kameraikonet i nettleserens adresselinje (vil vises etter at du har klikket på mikrofonen) og der setter du tillatelsen til Tillat voicetotext.org og velger riktig mikrofon fra rullegardinlisten.

Hvem kan dra nytte av det?

Alle som er slitne eller tungt skrivearbeid (som forfatter og forfatter) av vanlige tastetasting kan være nyttig for voicetotext.org. Det er også nyttig for spesifikke personer som har noen fysisk tilstand eller på grunn av aldersproblem.

Hva er talegjenkjenning?

Et talegjenkjenningsverktøy er et stykke tale-til-tekst-programvare eller netttale gjenkjenningsverktøy, som er designet for å tilby en sanntidstranskripsjon av en direkte diktat med stemmen din. Denne typen verktøy krever ingen skriving eller fysisk anstrengelse som å skrive eller skrive. De opererer utelukkende basert på brukerens stemme, og tilbyr deretter en utskrevet versjon av den diktaten.

Ofte stilte spørsmål ?


Hvordan kan jeg skrive med stemmen?

Du kan skrive med stemmen din ved å åpne verktøyet voicetotext.org. Klikk på "Mic icon", gi tilgang til mikrofonen din, og du vil begynne å transkribere stemmen din til tekst.

Hvordan kan jeg slå på tale til tekst?

For å slå på tale til tekst trykker du bare på knappen "Mic icon", og lar systemet registrere deg og gi tilgang til mikrofonen din. Du kan da begynne å snakke høyt. Systemet vil høre hva du sier og skriver automatisk ordene på skjermen.

Hva betyr stemmeskriving?

Stemmeskriving betyr at du kan skrive litt tekst ved å bruke lyden eller stemmen din i stedet for ved å bruke tastaturet eller pennen. Å bruke stemmen din i stedet for tastaturet bidrar til å unngå feilstavinger og ineffektivitet.

Hva er tale-til-tekst-teknologi?

Tale til tekst-teknologi konverterer talte ord til tekst. Konverteringen fra din lyd til tekst gjøres samtidig og hjelper deg å skrive raskere og unngå skrivefeil og evt distraksjoner.