Voice To Text Hungarian (Magyar)

Add Punctuation

Say Insert
1
2 ↲↲
3 '
4 :
5 ,
6
7
8 !
9
10 .
11 ?
12 ;
13 *
14 ^
15 =
Text to speech (TTS) Read your text Notes in audio format
Tips: Select your language, rate adjust the speed of the selected voice will speak your transcribed text while the pitch governs how high or low the voice speaks.

Online ingyenes hang-szöveg magyar nyelven (magyar)


A hangból szöveggé vagy a beszédből szöveggé egy online beszédfelismerő rendszer. Most már nem a billentyűzettel kell gépelni, csak diktálás vagy beszéd segítségével kell gépelni. Gyorsabb, mint a gépelési módszer. Ez a rendszer hasznos lesz a szerzőnek, bloggernek és írónak. Mikrofont kell csatlakoztatni a rendszerhez és diktálja, és rendszerünk valós időben, díjmentesen szöveggé alakítja a hangját. Ezzel a rendszerrel Ön könyveket, blogbejegyzéseket, cikkeket írhat, sőt közvetlenül Microsoft Word formátumba is menthet. Még te is tudsz írni egy e-mailt, és küldjön e-mailt rendszerünkön keresztül.

Tiszteljük az adatvédelmet, így nem kell aggódnia, hogy ellopja adatait, mert ne mentse a szerverre. Az összes adatot a számítógép memóriamemóriájába menti.

Útmutató a szöveges hang használatához

Először is, csatlakoztasson jó minőségű mikrofont a számítógépéhez (ha van beépített mikrofonja elég jó lehet).

Követendő lépések

  • 1.Kattintson a mikrofonra
  • 2. A felugró ablak megnyílik, és engedélyezi a webhely számára, hogy meghallgassa az Ön mikrofonját. Kattintson az "Engedélyezés" gombra. Csak ez a felugró ablak nyílik meg egyszer. Miután engedélyezte, nem jelenik meg többé.
  • 3. Kezdjen el diktálni. Beszélj lassan és érthetően. Helyezze el a szavakat, és emelje ki a helyes dikciót a jobbítás érdekében eredményeket.

A hibák leggyakoribb okai a következők:

  • 1. A mikrofon nincs megfelelően csatlakoztatva, vagy hardverprobléma a mikrofonnal
  • 2. Weboldalunkat csak a Google Chrome legújabb böngészője támogatja.
  • 3. Meghallgatási engedély nem biztosított
  • A Chrome rossz mikrofonra figyel
  • 4.Az utolsó 2 probléma megoldásához kattintson a kis kamera ikonra a böngésző címsorában. (a mikrofonra kattintás után jelenik meg), és ott állítsa be az engedélyt az Allow voicetotext.org értékre, és válassza ki a helyes mikrofont a legördülő listából.

Ki részesülhet?

Bárki, aki fáradt vagy nehéz gépelést végez (például szerző és író) a key-beírás hasznos lehet a voicetotext.org. Hasznos lehet bizonyos emberek számára is, akiknek van ilyen fizikai állapot vagy életkori probléma miatt.

Mi a beszédfelismerés?

A beszédfelismerő eszköz egy beszéd-szövegké alakító szoftver vagy online beszéd felismerő eszköz, amelyet arra terveztek, hogy valós idejű átírást biztosítson egy élő diktálásról az Ön hangjával. Az ilyen típusú eszközök nem igényelnek semmilyen gépelést vagy fizikai erőfeszítést, például gépelést vagy írást. Működnek kizárólag a felhasználó hangja alapján, majd felajánlja a diktálás gépelt változatát.

Gyakran Ismételt Kérdés?


Hogyan gépelhetek a hangommal?

A voicetotext.org eszközünk megnyitásával a hangjával is gépelhet. Kattintson a „Mikrofon ikonra” adjon hozzáférést a mikrofonjához, és elkezdi átírni a hangját szöveggé.

Hogyan kapcsolhatom be a hangot szöveggé?

Ha be szeretné kapcsolni a hangot szöveggé, egyszerűen nyomja meg a „Mic icon” gombot, és hagyja, hogy a rendszer regisztrálni és hozzáférést biztosítani a mikrofonjához. Ezután elkezdhet hangosan beszélni. A rendszer hallja, amit Ön kimondják, és automatikusan kiírják a szavakat a képernyőre.

Mit jelent a hangos gépelés?

A hangos gépelés azt jelenti, hogy beírhat szöveget a hang vagy a hang használatával. a billentyűzet vagy a toll segítségével. Ha a billentyűzet helyett a hangját használja, elkerülheti a helyesírási hibákat és hiányosságok.

Mi az a beszédből szöveggé technológia?

A beszéd szöveggé technológia a kimondott szavakat szöveggé alakítja. Az átalakítás a tiédből A hang szöveggé készítése egyszerre történik, és segít gyorsabban írni, és elkerülni a gépelési hibákat és az esetleges esetleges hibákat zavaró tényezők.