Voice To Text Finnish (Suomi)

Add Punctuation

Say Insert
1
2 ↲↲
3 '
4 :
5 ,
6
7
8 !
9
10 .
11 ?
12 ;
13 *
14 ^
15 =
Text to speech (TTS) Read your text Notes in audio format
Tips: Select your language, rate adjust the speed of the selected voice will speak your transcribed text while the pitch governs how high or low the voice speaks.

Online ilmainen ääni tekstiksi suomeksi (Suomi)


Puhe tekstiksi tai puhe tekstiksi on online-puheentunnistusjärjestelmä. Nyt et sinun on kirjoitettava näppäimistöllä, kirjoitat vain sanelulla tai puhumalla. Se on nopeampi kuin kirjoitusmenetelmä. Tämä järjestelmä on hyödyllinen kirjoittajalle, bloggaajalle ja kirjoittajalle. Sinun on liitettävä mikrofoni järjestelmään ja sanella ja järjestelmämme muuntaa äänesi tekstiksi reaaliajassa ilman maksua. Tämän järjestelmän avulla sinä voi kirjoittaa kirjoja, blogiviestejä, artikkeleita ja jopa tallentaa suoraan Microsoft Word -muotoon. Jopa sinä osaat kirjoittaa sähköposti ja lähetä sähköpostia järjestelmämme kautta.

Kunnioitamme yksityisyyttä, joten sinun ei tarvitse huolehtia tietojesi varastamisesta, koska tietosi varastivat ei tallenna palvelimelle. Kaikki tiedot tallennetaan tietokoneen muistiin.

Ohjeet tekstin lähettämiseen puheella

Liitä ensin korkealaatuinen mikrofoni tietokoneeseesi (jos sinulla on sisäänrakennettu mikrofoni se voi olla tarpeeksi hyvä).

Noudatettavat vaiheet

  • 1.Napsauta mikrofonia
  • 2.Ponnahdusikkuna avautuu napsauttamalla salliaksesi verkkosivuston kuunnella mikrofoniasi. Napsauta "Salli". Tämä ponnahdusikkuna on avoinna vain kerran. Sallittuasi se ei näy uudelleen.
  • 3.Aloita sanelu. Puhu hitaasti ja selkeästi. Laita sanat väliin ja korosta oikeaa sanaa parempaan suuntaan tuloksia.

Yleisimmät epäonnistumisen syyt ovat:

  • 1. Mikrofonia ei ole kytketty oikein tai mikrofonissa on laitteisto-ongelma
  • 2. Sivustomme tukee vain uusinta Google Chrome -selainta.
  • 3. Kuunteluoikeutta ei myönnetty
  • Chrome kuuntelee väärää mikrofonia
  • 4.Korjaa kaksi viimeistä ongelmaa napsauttamalla pientä kamerakuvaketta selaimen osoitepalkissa. (näkyy, kun napsautat mikrofonia) ja aseta siellä lupa kohtaan Salli voicetotext.org ja valitse oikea mikrofoni avattavasta luettelosta.

Kuka voi hyötyä?

Jokainen, joka on väsynyt tai raskas kirjoitustyö (kuten kirjoittaja ja kirjoittaja) näppäinten kirjoittamisesta voi olla hyötyä voicetotext.orgista. Se on myös hyödyllinen tietyille ihmisille, joilla on joitakin fyysinen kunto tai ikäongelma.

Mitä puheentunnistus on?

Puheentunnistustyökalu on puhe tekstiksi -ohjelmisto tai verkkopuhe tunnistustyökalu, joka on suunniteltu tarjoamaan reaaliaikainen transkriptio elävästä sanelusta äänelläsi. Tämän tyyppiset työkalut eivät vaadi kirjoitusta tai fyysistä vaivaa, kuten kirjoittamista tai kirjoittamista. Ne toimivat perustuu yksinomaan käyttäjän ääneen ja tarjoa sitten kirjoitettu versio kyseisestä sanelusta.

Usein kysytty kysymys?


Miten voin kirjoittaa äänelläni?

Voit kirjoittaa äänelläsi avaamalla voicetotext.org-työkalumme. Napsauta "Mic-kuvaketta", anna mikrofonisi käyttöoikeus, niin alat transkriboida äänesi tekstiksi.

Miten voin ottaa puheen käyttöön tekstiksi?

Voit ottaa puheen käyttöön tekstiksi painamalla mikrofonikuvaketta ja sallia järjestelmän rekisteröidy ja myönnä mikrofonisi käyttöoikeus. Sitten voit alkaa puhua ääneen. Järjestelmä kuulee mitä sinä sanovat ja kirjoittavat sanat automaattisesti näytölle.

Mitä puhekirjoitus tarkoittaa?

Äänikirjoitus tarkoittaa, että voit kirjoittaa tekstiä käyttämällä ääntäsi tai ääntäsi käyttämällä näppäimistöä tai kynää. Äänen käyttäminen näppäimistön sijaan auttaa välttämään kirjoitusvirheet ja tehottomuutta.

Mitä puheesta tekstiksi -tekniikka on?

Puhe tekstiksi -tekniikka muuntaa puhutut sanat tekstiksi. Muunnos sinun ääni tekstiksi tehdään samanaikaisesti ja auttaa sinua kirjoittamaan nopeammin ja välttämään kirjoitusvirheitä ja mahdollisia häiriötekijöitä.