Voice To Text Dutch

Add Punctuation

Say Insert
1
2 ↲↲
3 '
4 :
5 ,
6
7
8 !
9
10 .
11 ?
12 ;
13 *
14 ^
15 =
Text to speech (TTS) Read your text Notes in audio format
Tips: Select your language, rate adjust the speed of the selected voice will speak your transcribed text while the pitch governs how high or low the voice speaks.

Online gratis spraak-naar-tekst in het Nederlands


Stem naar tekst of spraak naar tekst is een online spraakherkenningssysteem. Nu niet Als u met uw toetsenbord moet typen, typt u gewoon met een dicatie of spraak. Het is sneller dan de typemethode. Dit systeem is nuttig voor de auteur, blogger en schrijver. U moet een microfoon op het systeem aansluiten en dicteer en ons systeem zet uw stem in realtime en kosteloos om in tekst. Met dit systeem, jij kan boeken, blogposts en artikelen schrijven en zelfs rechtstreeks opslaan in Microsoft Word-formaat. Zelfs jij kunt schrijven een e-mail en stuur een e-mail via ons systeem.

We respecteren de privacy, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw gegevens steelt, omdat uw gegevens dat wel deden niet op de server opslaan. Alle gegevens die op uw computer worden opgeslagen, vangen geheugen op.

Instructies voor het gebruik van spraak-naar-tekst

Sluit eerst een microfoon van hoge kwaliteit aan op uw pc (als u een ingebouwde microfoon heeft het zou goed genoeg kunnen zijn).

Te volgen stappen

  • 1.Klik op de microfoon
  • 2. Er wordt een pop-up geopend. Klik hierop om de website toe te staan ​​naar uw microfoon te luisteren. Klik op 'Toestaan'. Deze pop-up is alleen geopend een keer. Nadat u dit heeft toegestaan, wordt het niet meer weergegeven.
  • 3.Begin met dicteren. Spreek langzaam en duidelijk. Plaats uw woorden en benadruk de juiste dictie voor een beter resultaat resultaten.

De meest voorkomende oorzaken van fouten zijn:

  • 1. Microfoon niet goed aangesloten of hardwareprobleem met de microfoon
  • 2. Onze website ondersteunt alleen de nieuwste Google Chrome-browser.
  • 3. Toestemming om te luisteren niet verleend
  • Chrome luistert naar de verkeerde microfoon
  • 4.Om de laatste twee problemen op te lossen, klikt u op het kleine camerapictogram in de adresbalk van de browser (verschijnt nadat je op de microfoon hebt geklikt) en stel daar de toestemming in om voicetotext.org toe te staan ​​en kies de juiste microfoon uit de vervolgkeuzelijst.

Wie kan hiervan profiteren?

Iedereen die moe is of zwaar typwerk (zoals auteur en schrijver) of gewoon Door het typen van toetsen kan voicetotext.org handig zijn. Het kan ook nuttig zijn voor specifieke mensen die er een paar hebben fysieke conditie of vanwege een leeftijdsprobleem.

Wat is spraakherkenning?

Een hulpmiddel voor spraakherkenning is een stukje spraak-naar-tekst-software of online spraak herkenningstool, die is ontworpen om een ​​realtime transcriptie van een live dictaat met uw stem aan te bieden. Dit soort tools vereisen geen typewerk of fysieke inspanning zoals typen of schrijven. Ze opereren uitsluitend gebaseerd op de stem van de gebruiker en bied vervolgens een getypte versie van dat dictaat aan.

Veelgestelde vraag?


Hoe kan ik typen met mijn stem?

Je kunt met je stem typen door onze tool voicetotext.org te openen. Klik op het “Microfoonpictogram”, verleen toegang tot uw microfoon en u begint met het omzetten van uw stem in tekst.

Hoe kan ik spraak naar tekst inschakelen?

Om spraak naar tekst in te schakelen, drukt u gewoon op de knop "Microfoonpictogram", laat het systeem toe registreer en verleen toegang tot uw microfoon. Je kunt dan luid gaan praten. Het systeem hoort wat u doet zegt en schrijft automatisch de woorden op het scherm.

Wat betekent spraakgestuurd typen?

Spraakgestuurd typen betekent dat u tekst kunt typen met behulp van uw geluid of stem in plaats van met behulp van uw toetsenbord of pen. Door uw stem te gebruiken in plaats van uw toetsenbord, voorkomt u spelfouten en inefficiënties.

Wat is spraak-naar-teksttechnologie?

Spraak-naar-teksttechnologie zet gesproken woorden om in tekst. De conversie van uw geluid naar tekst gebeurt gelijktijdig en helpt u sneller te schrijven en typefouten en eventuele fouten te voorkomen afleiding.